En god salat kan løfte en hvilken som helst middag til nye høyder. Det gjelder bare å finne ut hva slags salat som passer til maten man skal servere. Denne salaten er super ved siden av lyst grillkjøtt, som kalkun, kylling og svin. Hvis du har litt kjøtt oppi salaten, blir den også en veldig god lunsj, helt på egenhånd!
Dette trenger du:
- 2 pærer
- 100 g Blue Castello (ca 1/2 pakke)
- En neve hasselnøttkjerner
- Akasiehonning
- Crispisalat
- Ruccola
- Litt god og søt balsamico
Dette gjør du:
Skjær pærene i tynne båter, og stek dem til de er møte i en tørr panne. Hvis du bruker grillpanne, får pærene et fint og grillet preg. Del eller grovhakk nøttene, og rist disse lett i tørr panne. Hell over litt akasiehonning, og varm nøttene litt til.
Anretningen gjorde vi som følger: Legg salat på et fat, pærer, og biter av blåmuggost. Strø nøttene over, og topp det hele med balsamico og litt mer honning.