Denne fantastiske salaten har en kombinasjon av mange forskjellige smaker, som til sammen utgjør en stor opplevelse. Det er kanskje vanskelig å tenke seg til hvordan dette smaker, så det er egentlig bare å prøve dette selv!
pærer
valnøttkjærner
baby leavs
blue castello
kyllingfileter (en til hver person)
balsamico
akasi honning
Slik gjør du:
Skrell pærene og kok dem i vann til de er møre, og del dem så i biter. Rist valnøttkjernene i litt nøytral olje i en panne. Begyn å steke kyllingfiletene. Har du en grillpanne vil dette gjøre seg best, da får man en fin skorpe på kyllingen.
Mens kyllingen steker anrettes talerknene. Start med å spre ut en del baby leavs på hver tallerken, legg over pærebitene, biter av osten, og valnøtter.Når kyllingfiletene er ferdig legges en på hver tallerken. Ha over en god balsamico og honningen. Serveres med godt brød, og en lett rødvin.
Da ligger at til rette for å bli veldig godt og mett!