Kyllingsalat med ost og pærer

Denne fantastiske salaten har en kombinasjon av mange forskjellige smaker, som til sammen utgjør en stor opplevelse. Det er kanskje vanskelig å tenke seg til hvordan dette smaker, så det er egentlig bare å prøve dette selv!


Dette trenger du:

pærer
valnøttkjærner
baby leavs
blue castello
kyllingfileter (en til hver person)
balsamico
akasi honning

Slik gjør du:

Skrell pærene og kok dem i vann til de er møre, og del dem så i biter. Rist valnøttkjernene i litt nøytral olje i en panne. Begyn å steke kyllingfiletene. Har du en grillpanne vil dette gjøre seg best, da får man en fin skorpe på kyllingen.

Mens kyllingen steker anrettes talerknene. Start med å spre ut en del baby leavs på hver tallerken, legg over pærebitene, biter av osten, og valnøtter.Når kyllingfiletene er ferdig legges en på hver tallerken. Ha over en god balsamico og honningen. Serveres med godt brød, og en lett rødvin.

Da ligger at til rette for å bli veldig godt og mett!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s