Kyllingsalat med ost og pærer

den

Si du skal ha noen venner på besøk, og ikke vil stå over grytene hele dagen. Denne fantastiske salaten har en kombinasjon av mange forskjellige smaker, som til sammen utgjør en stor opplevelse. Vi har spist den ved flere anledninger her i huset, og den er virkelig enkel å lage, så her får man masse god smak med et minimum av innsats. Kombinasjonen av smaker er kanskje vanskelig å forestille seg, så det er egentlig bare å prøve dette selv!

Dette trenger du:

  • pærer
  • valnøttkjerner
  • babyleavs
  • blue castello
  • kyllingfileter (en til hver person)
  • balsamico
  • akasi honning

Dette gjør du:

Skrell pærene og kok dem i vann til de er møre, og del dem så i biter. Rist valnøttkjernene i litt nøytral olje i en panne. Begyn å steke kyllingfiletene. Har du en grillpanne vil dette gjøre seg best, da får man en fin skorpe på kyllingen.

Mens kyllingen steker anrettes talerknene. Start med å spre ut en del babyleavs på hver tallerken, legg over pærebitene, biter av osten, og valnøtter. Når kyllingfiletene er ferdig legges en på hver tallerken. Ha over en god balsamico og akasihonning. Serveres med godt landbrød.
Da ligger at til rette for å bli mett på en svært behagelig måte! Jeg tror gjestene dine vil være enige. :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s