Torsk med druer og nøtter

den

Fisk er sunt. Og særlig torsk. Og jeg skal flagge det med en gang: torsken er kanskje ikke den fisken som står høyest i kurs hos meg. Til det har jeg spist litt for mange litt for kjedelige torskemiddager. Men denne retten er faktisk veldig god, ikke minst på grunn av det litt artige tilbehøret. Dette er gode smaker sammen som er gjort i en fei!

Dette trenger du:

  • Så mye torsk du vil ha
  • En halv pakke røde druer
  • En neve mandler
  • Et par vårløk
  • Godt smør til steking

Dette gjør du:

Tørk av fisken og ha over salt og pepper. Stek fisken i godt smør på middels varme. Mens fisken steker hakker du mandlene og vårløken, og deler druene i to. Mot slutten av steketiden tilsettes først mandlene (de trenger lengst tid), så til slutt druene og vårløken. Druene og vårløken trenger ikke å ligge så lenge i panna, da blir de dvaske, de skal bare varmes litt.

Server dette med ris, eller en blomkålpurré. Husk også litt smør over fisken, så blir både små og store fornøyd. :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s