Pannekaker på tur

Vi har vært ute på tur i dag, på jakt etter stolper og annet som kan skannes av mobiltelefonen for registrering. Litt merkelig det der, at det skal være en motivasjon å gå ut i naturen for å forsøke å finne noe, men slik er det altså. I tillegg til frisk luft og noe mosjon, får turen også en annen type følelse av «oppdrag».

Det som var fint i dag, var maten vi fikk servert. Min søster og min svoger hadde tatt med pannekakerøre og champignon, og vi fra min egen husholdning stod for revet ost og skinke. I tillegg dukket det til slutt opp en boks Nutella, for å runde det hele av.

På tur er det viktig (synes i alle fall jeg) å gjøre det enkelt, og det hele smakte fortreffelig med ikke så mye innsats. Pannekakerøre på flaske, i tillegg til et stomkjøkken eller en primus, er det som skal til.

Dette trenger du:

  • Pannekakerøre etter eget ønske
  • Smårettskinke
  • Revet ost
  • Champignon i skiver
  • Nutella
  • Sukker
  • Smør til steking

Dette gjør du:

Fyr opp stormkjøkkenet og fram opp pannen. Ha litt smør og legge soppen i bunnen. Stek soppen litt til den har fått litt farge, og hell over en klunk pannekakerøre. Når pannekaken er stekt litt på den ene siden, snur du den og legger på ost og skinke. Stek litt til før du bretter pannekaken på midten slik at ost og skinke forblir inni pannekaken. Etter noen minutter til er maten klar, og man kan sette seg ned med litt drikke og nyte.

Dette er virkelig fin turmat!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s