Escada Touriga Nacional Reserva

Dette er en vin som gir mye smak for pengene. Koster for øyeblikket ca 140 kr, noe jeg synes det er helt i orden å betale for denne. Dette er – etter mitt ringe skjønn – en forholdsvis fyldig vin, og som tåler litt kraftig mat, som svin og okse, men er likevel lett å drikke. Denne er god rett fra butikken, kanskje med litt lufting (som all vin trenger, i følge meg). Behagelig innslag av fat, og kanskje noe lær, bløt og fruktig. Ikke en veldig kompleks eller komplisert vin, og kanskje ikke noe for kjennere, men fungerer veldig bra til onsdagsmiddagen. …og for å være helt ærlig, fungerer den til fest også. Enn så billig den er. Ta en titt på produsentens hjemmeside for mer informasjon.

Er i skrivende stund en del av bestillingsutvalget, men finnes på veldig mange pol. Dette er en klar basisvin. Denne utgaven har også en lillebror med gul etikett, som kanskje er bedre kjent enn denne med blå etikett, men den gule er fryktelig mye søtere, og passer best til sjokoladekake.

Inneholder: Touriga Nacional 85%, Touriga Franca 10%, Alicante Bouschet 5%. 13 % alkohol. Varenummer: 3645301.

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s