Laks & Couscous

I serien med #enkleMiddager presenterer vi i dag laks med couscous. Veldig lett, og veldig godt!

Dette trenger du
  • Laks, så mye du vil
  • Couscous
  • 1/2 agurk
  • 1/2 rødløk
  • Noen plommetomater
  • 1 mango
  • Litt olivenolje
  • Rømme
  • Evt. en sitronbåt
  • Salt & pepper
Dette gjør du

Begynn med å sette laksen i stekeovnen, eller stek den i en panne.

Mens fisken steker, koker du ønsket mengde couscous etter anvisning på pakken. Del opp agurk, tomater, rødløk og mango i terninger.

Når coucoucen er ferdig, hell over litt olivenolje og skrap med en gaffel slik at alle grynene løsner fra hverandre. Jeg synes personlig det er bedre med for mye olivenolje enn for lite her, for den setter en veldig god smak. Ha bitene av agurk, rødløk, mango og tomat i coucoucen og vend dem forsiktig inn.

Server alt på en asjett med en klatt rømme, og skvis evt. litt sitron over. En veldig god og enkelt middag er ferdig på straks-tid.

Bare husk å ikke steke laksen for lenge, den er best når kjernen bare nesten er gjennomstekt.


Tips

Som alternativ til mango i couscousen kan du også bruke avokado. Skrell den og del den i biter, så får du en litt annen variant.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s